Hjem » TEKSTFORFATNING

TEKSTFORFATNING

Tekstforfatning til virksomheder og organisationer

Copenhagen Text Factory stiller tekstforfattere til rådighed for virksomheder og organisationer, som har behov for ekstra arbejdskraft til at skrive de tekster, som medarbejderne ikke selv har tid til. I nogle tilfælde kan vi også stille en særlig skrivekompetence til rådighed, som ikke findes internt hos vores kunder. Vores tekstforfattere har erfaring fra mange typer af tekstforfatning og en del forskellige brancheområder. Vi tilbyder også ydelser inden for design af tekster, eksempelvis til hjemmesider, magasiner, infografikker, plakater og meget andet. Se mere under de enkelte tekstforfattere her.

En mellemstor virksomhed behersker over 100 tekstgenrer

Der findes en lang række tekstgenrer, som enhver virksomhed skal beherske. Hver tekstgenre opfylder et bestemt formål til en bestemt modtager. Desuden findes der genrekrav, som man skal leve op til som afsender, for at læseren betragter teksten som vellykket. Mange virksomheder skal beherske op mod 100 forskellige tekstgenrer; nogle endnu flere. Prøv at tælle efter? Din virksomhed har muligvis flere, end du umiddelbart tror.

Her ser du de genrer, vi tilbyder at skrive for dig og din virksomhed:

 

Tekstforfatning, ansøgning, artikel, csr-rapport, forretningsplan

 

Eksterne tekstforfattere til udvalgte opgaver

En del tekstgenrer skal beherskes af virksomhedens egne medarbejdere, mens andre kan løses med eksterne assistance. Copenhagen Text Factory kan skrive en del af din virksomheds tekster. Vi kan også hjælpe med at definere din virksomheds tekstgenrer, så du som kommunikationsansvarlig, marketingansvarlig eller administrerende direktør opnår overblik over, hvilke tekster der skal beherskes, og hvilke kompetencer det kræver. Hvis din virksomhed mangler hjælp til at kvalitetssikre eller omformulere allerede eksisterende tekster, er du også meget velkommen til at slå på tråden.

Krav til kvalitetstekster

Vi arbejder altid ud fra det princip, at en tekst skal være relevant for modtageren og opfylde et defineret formål. Det afklarer vi sammen, inden vi går i gang med at skrive. En god tekst skal leve op til de særlige krav og forventninger, der er knyttet til den specifikke genre. Den skal også være korrekt formuleret, og tegnene skal sættes de rigtige steder. Endelig skal sproget være nemt at læse og indholdet let at forstå.

Eksempel på analyse af boligtekster kan du finde her

Klik på billedet for at downloade hele rapporten “Temperaturen på boligtekster”
Klik på billedet for at se infografikken i stor udgave.