Hjem » MAGASINER

MAGASINER

Magasiner til kunder og medarbejdere

Copenhagen Text Factory tilbyder elektroniske magasiner til kunder og medarbejdere. Vi står til rådighed med enkelte opgaver som at skrive en artikel, designe en infografik eller lave en tegneserie. Vi bistår os også gerne redaktion af magasinets indhold, ligesom vi kan tage os af hele magasinproduktionen fra udvikling af indholdskoncept og grafisk koncept over artikelproduktion til opsætning og færdiggørelse. Brug os, som det passer dig og din virksomhed bedst.

Magasinet ORD

Hos Copenhagen Text Factory har vi udviklet Magasinet ORD. Det har to formål. For det første skal det formidle viden om de emner, som vi selv er eksperter i. For det andet ønsker vi at demonstrere et passende omfang på et magasin, så andre virksomheder eller organisationer med noget på hjerte kan blive inspireret til at udvikle eget magasin.

Skriv til lars.ludvigsen@copenhagentextfactory.dk, hvis du vil have besked, når magasinet er klar.

 

 

 

Formidling af viden

Copenhagen Text Factorys magasin er inddelt i en række faste sektioner, så det som læser er let at orientere sig. Vi tilstræber at udvælge få, men væsentlige emner og gå i dybden med dem. I både de få lange artikler og i de kortere bestræber vi os på at illustrere og formidle vores pointer på en lettilgængelig måde, fx med infografikker. Magasinet ORD udkommer to gange årligt i elektronisk form. Vi har valgt en simpel teknologi til vores eget magasin, som fungerer på alle platforme, og som er omkostningsvenlig. Brug gerne magasinet som inspiration til dit eget magasin.

Alle platforme

Copenhagen Text Factory kan udvikle magasiner til alle teknologiske platforme, eksempelvis via apps. Vi er også begejstrede for printmagasiner og arbejder gerne med dette.